A Csicsergő Szabadidőközpont Nován található. Immár tíz éve várjuk a pihenni, kikapcsolódni, nyaralni, vágyó fiatalokat, családokat, csoportokat. A gyönyörűen karbantartott épület és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások egyaránt megfelelnek a modern kor követelményeinek, mindez pedig gyönyörű környezetben, dombok között, erdőkkel körülvéve tökéletes helyszín egyéni vendégeink részére, valamint táborok, erdei iskolák, családi üdülések, nyaralások, hosszú hétvégék lebonyolításához. A környék csendes, biztonságos, 10 hektáros park veszi körül az épületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, sportolásra.

Zalaegerszegtől 30 km -re, Lentitől 15 km -re található a 75-ös főútvonal mentén. Nova Göcsej középpontjában van, szokták a "Göcsej fővárosaként" is emlegetni.

Elhelyezés, szállóhely besorolása:
A főépületben található apartmanokban (2-3 fős hálószoba, nappali, fürdőszoba, minikonyhával, hűtővel és televízióval felszerelt), valamint Szobákban (2-3 fős szoba, saját fürdőszobával) és családi szobákban ( 2 db 2-3 fős külön nyíló hálószoba egy fürdőszobával) biztosítunk elhelyezést, Szobáink és családi szobáink televízióval és minihűtővel is felszereltek.

A társalgókban televízió, közösségi hűtő és mikrohullámú sütő áll kedves vendégeink rendelkezésére, valamint bababarát eszközöket is tudunk biztosítani az étteremben illetve korlátozott számban, a szobákban is. A környék csendes, biztonságos. Hatalmas park veszi körül a főépületet, mely egyaránt alkalmas pihenésre, sportolásra. A szabadidőközpontnak saját tava van, melyben lehet fürdeni, csónakázni és horgászni. A strand rész aprókavicsos, vízellátása kizárólag forrásvízzel történik, vízminősége kiváló.

Étterem, büfé, közösségi helyiségek, szobák mind egy épületben találhatóak. Az épületet 10 hektáros bekerített park veszi körül, ahol sportpályák, tűzrakóhely, csónakázási, fürdési lehetőség, várja a vendégeket, valamint sátorozásra is biztosítunk lehetőséget. Rendelkezünk 300 és 80 m2 parkettás különteremmel, társalgókkal, szabadtéri fedett foglalkoztatóval.

Galéria
Legfrissebb ajánlataink
Szilveszter Göcsejben
Táborozás a Csicsergőben Nován
Erdei iskola a Csicsergőben
Hosszú hétvége a Csicsergőben